Bedrading
Bedrading
ZOEKEN

Werk uitgevoerd!Wij zullen u nu een overzicht geven van enkele door ons uitgevoerde besturingen, zowel als nieuwbouw project, als revisie van een bestaande machine, waarbij slechts het mechanisch gedeelte behouden bleef en alle hydrualiek en elektra opnieuw werd ontworpen, zodat de machine weer aan de modernste stand van de techniek aangepast werd, en weer goed voor jaren produceren. Hierbij komen natuurlijk ook de geldende normen, zoals CE conform de machinerichtlijn en EMC aan bod.


Hoewel wij ons aanpassen aan de wensen van de klant wat betreft de fabrikaten van componenten en besturingsmodules, hebben wij uiteraard een aantal voorkeur fabrikaten. Enkele hiervan zijn, FESTO zowel met de FEC plc systemen als de IPC industriële computersystemen. De modulaire opbouw en veelheid van verkrijgbare modules van de FESTO IPC, geven de mogelijkheid om de juiste combinatie te keizen voor elk specifiek besturingsprobleem. Dit in combinatie met de uitgebreide lijn aan pneumatiek en ook mechanische verplaatsingseenheden vormt voor veel machines een compleet oplossing.
Wij werken voornamelijk met de PLC-fabrikaten: 
Epis, Unitronics, Telemecanique, Moeller, Festo, Mitsubishi, Panasonic, Idec, Omron, Allen Bradley en voor de complexere machines hebben wij een voorkeur voor Sigmatek, mede door de integratie van safetymodules en motorregelaars. 
Bedrading